Unique Style Szalon

Cím

1095
 
Budapest
,
Dandár utca
25,

Kategória

Kikapcsolódás

Telefonszám

+36 70 340-5095

Honlap

https://www.facebook.com/uniquestyleszalon

Kedvezmény:

20

Masszázsok, terápiák

  • Talp masszázs
  • Svéd masszázs
  • Spa Wellness peeling / só, méz, csokoládé
  • Négy kezes lazító, frissítő masszázs

 

A masszázs jótékony hatásai...

Szinte nincs olyan ember, akinek egy nehéz nap után ne esne jól egy kellemes talp vagy egy teljes testmasszázs. Az egész talpunkon, testünkön találhatóak reflexzónák, amelyek egy-egy szervet jelképeznek. A különböző masszázsok során ezeknek a reflexzónáknak a masszírozásával tudunk mi szakemberek az adott testi, lelki probléma illetve felbukkanó betegségek tüneteit kezelni.

A masszázs hatásai részben közvetve, részben közvetlenül hatnak jótékonyan az emberi szervezetre például az izomtónusra és az idegrendszerre. Manapság a stressz egyre több fizikai panaszt vált ki és sok betegségek fő okozója. Segít a kellő ellazulásban, a stressz feloldásában.

A masszázs nem csak a bőrt, az izmokat és a vérkeringést is felfrissíti, de nyugtató hatást fejt ki az idegrendszerre is ezzel ellensúlyozva a negatív válaszreakciókat. Masszázzsal oldhatjuk az izmok akaratlan feszülését, és hatást gyakorolhatunk a szívritmus működésére. Ennek következtében mélyebb és egyenletes lesz a légzés, alacsonyabb lesz a vérnyomás. A masszázs közvetlen hatásaként csökkenti az izomfeszülést így az izmok rugalmassága és teljesítőképessége javul, az anyagcseretermékek kiürülését felgyorsítja. Általános fájdalomcsillapító hatással is rendelkezik, mert a masszázs alatt hisztamin szabadul fel a szervezetben. A masszázs kitágítja a bőr kapilláris ereit ezzel növeli a sejteket tápláló anyagok felvételét és segít a méreganyagok eltávolításában.

Eltávolítja az elhalt hámsejteket, ezzel segítve a bőr megújulását. A fokozott vérkeringés biztosítja a megfelelő nedvességtartalmat így maradhat a bőr feszes, rugalmas és gyönyörű.