Leírás

A Duo Card kedvezménykártya rendszert 2018 elején hoztuk létre azzal a céllal, hogy partnereink és prémium elfogadóhelyeink segítségével jelentős megtakarítási lehetőségeket és kedvezményeket biztosíthassunk hozzánk hasonló vállalkozóknak és cégvezetőknek. Minden alapító tagunk régóta dolgozik vállalkozóként, így pontosan tisztában vagyunk a különböző nehézségekkel, amikkel egy cégnek állandóan meg kell küzdenie, illetve fontosnak tartjuk, hogy a vállalatok a munkavállalóikat is megfelelően tudják jutalmazni.

Kártyáink

Jelenleg két kártyatípusunk érhető el, a Duo Card és a Duo Card Expert. A Duo Card Expert főként a vállalkozásokat és azok tulajdonosait, vezetőit célozza meg, céges kiadások és költségek csökkenthetők vele jelentősen az egyéb magánéleti kedvezmények mellett, mint olcsóbb nyaralás, pihenés, étterem és kulturális intézmények igénybevétele. A Duo Card elsődlegesen a nyaralás és az utazások költségeit csökkenti, így tökéletes választás magánemberek, illetve azon cégvezetők részére, akik munkavállalóikat szeretnék megajándékozni némi bónusszal, vagy béren kívüli juttatással.

Duo Card
A tökéletes választás a nyaralásra, kikapcsolódásra vágyó családoknak és személyeknek. Olcsóbb belföldi nyaralás, nagy kedvezmények több, mint 700 partnernél, a turisztika és a vendéglátás szinte minden szegmenségben. Olcsóbb utazás, autópályamatrica és akár ingyenesen elérhető szolgáltatások is részét képezik a csomagnak. A rendszer létrehozásakor egy átlagos család nyaralási szükségleteit tartottuk a szemünk előtt, így alkottuk meg azon partnereink listáját, melyek a legminőségibb és legösszetettebb élményt tudják nyújtani kártyatulajdonosainknak nagy kedvezménnyel.

Duo Card Expert
A Duo Card Expert kifejezetten a vállalkozásoknak és vezetőknek létrehozott kártyatípusunk. Olcsóbb céges ügyintézés, céges autó vásárlás hatalmas kedvezményekkel, prémium elfogadóhelyek, kombinált, személyre szabott kedvezménycsomagok! Üzemanyag, szerviz szolgáltatások jelentős kedvezményekkel. Természetesen az Expert kártya magába foglal mindent, amit a basic Duo Card is.

Duo Card Rendszer

A kedvezmények a kártya felmutatásával, azonnal érvényesíthetők. Nincs mennyiségi korlátozás, összeghatár. Ön dönt! Ha többször megy nyaralni, többször használhatja a kártyát, máris jelentősen növelve a megtakarítások összegét. Ha esetleg a kártyánk birtokában éppen céges autó vásárlását tervezi valamelyik partnerünknél, rögtön akár több százezer forint kedvezményben részesülhet egyetlen kártyahasználattal. A Duo Card kártyákban rejlő lehetőségek végtelenek.
Mi az egyéni vásárlókon túl főként a cégeket és céges partnereinket tartjuk szem előtt, ezért mint munkáltatókra is gondolunk rájuk. Kártyáink olyan cafeteria elemként, (illetve azok részleges, vagy teljes kiváltására is akár) adhatók a munkavállalóknak, ami által ők a szokásos, korlátozott összegű felhasználás helyett bárhol összeghatár és korlátozások nélkül érvényesíthetik saját maguk a kedvezményeket maguk, illetve családjuk számára. Ön ezáltal minimális ráfordítás segítségével jelentős ajándékban és bónuszban részesítheti kollégáit, munkavállalóit, valamint hosszútávon még jelentősebb költségeket takaríthat meg. Személyes konzultációkon ki tudjuk alakítani az adott cég számára legelőnyösebb megoldásokat, amelyek által sosem látott megtakarítás érhető el, miközben a munkavállalók is lényegesen kedvezőbb lehetőségekhez jutnak.

Rendelje meg most!

Látogassa meg honlapunkat, vagy keressen fel minket személyesen az alábbi elérhetőségek valamelyikén. Személyre szabott ajánlatot biztosítunk az Ön, vagy vállalata számára. A nyár elején további kedvezményekkel várjuk partnereinket.

Partnerünk szeretne lenni?

Szeretne a Duo kártyarendszer folyamatosan növekvő létszámú partnerei közé tartozni? Keressen fel minket és hisszük, hogy hamarosan sok közös sikerben lesz részünk.
A fentiekkel, vagy bármi más problémával kapcsolatban kérje segítségünket, közreműködésünket és mi örömmel válaszolunk az Ön által feltett kérdésekre.

 

Üdvözlettel:
A Duo Card csapata
www.duocard.hu
+36 (20)-426 2694

Duo Expert Trade Kft.
2615 Csővár, Madách u.1.
Adószám: 26345033-2-13